Swiss/langdrejere

Swiss-Type bearbejdning

Swiss-type-drejecentre bruges ofte til at bearbejde komplekse emner i små serier med mange værktøjer i en enkelt opsætning. Til programmering, optimering og simulering, der er specielt indstillet til disse maskiner, kombinerer ESPRIT en omfattende pakke med fræsning, drejning og inspection-cyklusser med understøttelse af Swiss-specifikke maskinkomponenter – ’sliding headstocks’, ’guide bushings’, ’gang slides’, sekundære spindler og kollineære akser. ESPRIT SwissTurn imødekommer de unikke udfordringer ved Swiss-Type-drejning med alsidig support af drejning og C-, Y- og B-aksefræsning, alt sammen i den samme nc-kode.

  • Alsidig support af drejning og C-, Y-, B-aksefræsning i samme program.

Komplet fræsning og drejning

Som et komplet CAM-system leverer ESPRIT kraftfuld programmering, nøjagtig simulering og maskin-optimeret G-kode til enhver type CNC-maskine, kun begrænset af maskinens fysiske muligheder. ESPRIT anvender en enkelt brugerflade til at programmere, optimere og simulere bearbejdningsopgaver til fræsning, drejning, Wire EDM og additiv. For yderligere at reducere cyklustiderne og forlænge værktøjets levetid tilbyder ESPRIT strategier til high-speed machining til Swiss-drejecentre og mange andre maskintyper.

  • Hurtig bearbejdning med ProfitMilling og ProfitTurning.

Synkroniseret og optimeret

Med SwissTurn laves al bearbejdning på et emne i en opsætning – selv på emner, der tidligere krævede flere opsætninger eller endda flere maskiner. Procesoptimerings-strategier inkluderer segmentering af programmet for at drage fordel af ’guide bushing’ hvilket giver større stabilitet og et mere ”aggressivt” indgreb og specielle cyklusser såsom ’Pinch Turning’ og ’Pinch Milling’, der bruger flere værktøjer samtidigt i en enkelt operation.

  • Fuldfør al bearbejdning på emnet i en opsætning på den kortest mulige cyklustid.

Simulation, verifikation og analyse

Med ESPRIT kan du bruge den indbyggede maskinsimulering og verifikation til at simulere programmer inden de sendes til maskinen. En ’Digital Twin’ af Swiss-maskinen viser simuleringen i real-time. Dette giver en meget nøjagtig, animeret visning af hele programmet, inklusive Swiss-specifikke cyklusser, bevægelser og komponenter. Valider programmet med kollisionsdetektering mellem værktøjet, emnet og alle maskinens komponenter.

Ud over G-koden

ESPRIT leverer meget mere end bare redigeringsfri G-kode til hver kanal, som er klar til at køre på maskinen, inklusive de Swiss-specifikke funktioner. Til at udregne omkostninger og tilbud kan ESPRIT levere tidsstudier baseret på cyklustider. Brug rapportgeneratoren til at producere et installationsark, designet til at give maskinoperatører et overblik over jobbet, processerne og værktøjerne. Skræddersy formatet på denne rapport til jeres værksteds præferencer.

Maskinoptimerede løsninger

ESPRIT tilbyder individuelle løsninger, samarbejde med hver maskinfabrikant og tunet til enhver Swiss-type. Med ESPRIT kommer du hurtigt fra design til færdigt emne, med fuld tillid, mens du minimerer programmering og opstillingstid, cyklustider og operatørovervågning.

  • Leverer maskinoptimeret, redigeringsfri G-kode.

Tal med os

Tal med vores erfarne team og få mere viden om, hvordan ESPRIT kan hjælpe dig
med at reducere cyklustider og øge maskinudnyttelsen,
hvilket sparer tid og penge.